NYT MEDLEM: HK Byg Entreprise sikrer en kernesund økonomi gennem samfundsanvar


Foreningens nye medlem HK Byg Entreprise vil skabe en kernesund økonomi baseret på bæredygtige løsninger med plads til alle.

Billede1

HK Byg Entreprises arbejder under visionen Ansvarligt byggeri skabt gennem stærke relationer, samarbejde og tillidsbaseret partnerskaber. Dette indebærer løsninger der tilgodeser bæredygtighed, og arbejdsforhold der kendetegner en nytænkende, dynamisk og attraktiv arbejdsplads samt en kernesund økonomi.

HK Byg Entreprise er specialiseret i hoved- og totalentreprise inden for renovering, nybyg og ombyg. I tæt samarbejde med bygherre og underleverandører har virksomheden skabt nye rammer for en lang række butikker, boliger og kontorer i København såvel som det øvrige Sjælland. Uanset opgavens karakter og formål varetages projektstyring af opgaven, så den kommer i mål i den kvalitet og til den tid, som er aftalt.

Og så er der i høj grad fokus på bæredygtige løsninger, fortæller Henrik Bjoljahn, der er Markeds- og relationschef i HK Byg Entreprise:

”Indenfor de seneste år har vi set en udvikling på bygherres fokus, som nu i højere grad ligger på at skabe et bæredygtigt projekt under ordentlige arbejdsforhold. Dette stemmer godt overens med vores vision om at bygge ansvarligt samt vores fokus på kæde- og samfundsansvar,” lyder det.

Plads til alle

I HK Byg Entreprise er der særligt fokus på medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel. Der er højt til loftet og flad organisationsstruktur – der er plads til alle, både funktionærer, flexjobbere, tømrere og murere. Uanset køn.

Og nu skal den rummelige kultur og de bæredygtige løsninger udbredes til flere dele af branchen:

”Næste step for os er at udvide vores partnerskaber indenfor bæredygtigt byggeri, hvilket er en af grundene til vores medlemskab i FBSA. Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling, øge diversiteten og forsætte med at skabe rammer for livsglæde,” afslutter Henrik Bjoljahn.

Læs mere om HK Byg Enterprise A/S her.