NYT MEDLEM – VGL – Sustainable Cities and Buildings sikrer bæredygtig ledelse i byggeriet


  Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar byder VGL – Sustainable Cities and Buildings velkommen i foreningen. VGL har specialiseret sig i at sikre bæredygtig ledelse i byggeriet.

 Design uden navnForeningen for Byggeriets Samfundsansvar byder velkommen til vores nye medlem VGL – Sustainable Cities and Building. VGL leverer proces- og projektledelse,   organisationsudvikling og lederworkshops. I tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, arbejder VGL for at udvikle innovative strategier, metoder og værktøjer, der   skaber helhedsorienterede og bæredygtige løsninger til fordel for alle projektpartnere.

Gennem FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling hjælper VGL organisationer bl. a. med at udvikle bæredygtige fysiske miljøer, bæredygtig forretningen og ledelse med sorte   tal på bundlinjen, identificere nye forretningsmuligheder og at tiltrække fremtidige talenter: 

”VGL er forandringsleder og designtænker med en stor viden om bæredygtighed, dyb indsigt og erfaring i proces- og projektledelse inden for udvikling, design og kundekonsultation vedrørende bæredygtigt byggeri og byudvikling og med baggrund i mere end 20 år hos anerkendte arkitektur-, ingeniør- og entreprenørvirksomheder,” fortæller Vibeke Grupe Larsen, direktør i VGL – sustainable cities and buildings.

Hun tilføjer, at VGL med medlemskabet af FBSA håber på at kunne nyde godt af bl. a. udveksling af viden og erfaringer med øvrige aktører i branchen samt bidrage til udvikling og kvalificering af samarbejdsprocesser i byggeriet.

Hjerteligt velkommen til VGL - vi glæder os til samarbejdet.

 Læs mere om VGL her

Billede: VGL