NYT MEDLEM – Forældre på Arbejde vil sikre boliger tilpasset moderne familieformer


 

Ny forening vil gennem aktivisme sætte fokus på moderne familieformer i byggeriet.

FpA logo

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar er vokset og byder dermed velkommen til endnu et medlem. Foreningen Forældre på Arbejde har til formål at fremme skabelsen af nye, frie og inkluderende rammer for familie- og arbejdsliv, både strukturelt og kulturelt, så det reelt bliver muligt for de enkelte familier at foretage de livsprioriteringer, som passer til deres behov, personligheder og ønsker:

"I dag er boligmassen slet ikke indrettet til at inkludere de 37 familieformer, der eksisterer ifølge Danmarks Statistik. Det forsøger Forældre på Arbejde at ændre på gennem et konkret projekt, hvor vi undersøger mulighederne for alternative boformer for familier, der ikke passer i de gængse kernefamilie-kasser," siger projektleder og medstifter af foreningen, Sidsel Vinther Breau.

Derudover arbejder foreningen mere generelt med at ændre på strukturerne i samfundet, så de passer til alle de forskellige familieudgaver, der findes. Foreningen har et klart politisk sigte og arbejder gennem videndeling, mobilisering, aktivisme og idéudvikling af alternative samfundsløsninger for at løfte opgaven.

Projektet om alternative boliger er finansieret af Realdania og Nykredits Fond. 

Hjerteligt velkommen, vi glæder os til samarbejdet.