NYT MEDLEM – FBSA byder velkommen til Fischer Lighting: Ansvarlig fornyelse til en lysere fremtid


Bæredygtige løsninger, et opgør med brug-og-smid-væk-kultur og tilpasning til eksisterende forhold er tre nøgleprincipper i Fischer Lightings forretning. FBSA byder velkommen til nyt medlem.

           FL Præsentation

Hvert år kasseres millioner af ellers velfungerende lamper på grund af, at elektronikken er forældet. Men hvorfor smide ud, hvis man i stedet kan forny og få noget der er bedre og samtidigt holder længere?

Med bæredygtige løsninger vil Fischer Lighting skabe bedre belysning og et indeklima, som gør mennesker sundere og bedre tilpas. Det skal ske med en forankring i verdensmål 3, 7 og 12, der koncentrerer sig om henholdsvis trivsel, bæredygtig energi og bæredygtigt forbrug.

Lars Elmvang, partner og strategidirektør i Fischer Lighting, forklarer:

”At forny er bedre for miljøet og oftest nemmere og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi LED-løsninger til indbygning i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man opnår med moderne LED. Når det ikke er muligt at genbruge det eksisterende, kan vi indsamle kvalitetsarmaturer fra nedrivningsprojekter og opgradere dem, så de bliver som nye.”

Virksomheden arbejder i samarbejde med førende arkitekter for bæredygtighed i energisektoren.

FBSA byder varmt velkommen til Fischer Lighting. Vi glæder os til at udforske mulighederne i samarbejdet.

Læs mere om virksomheden her.