NYT MEDLEM - Velkommen til Frame: Målbar og overskuelig bæredygtighedsproces med online platform


Hvordan får vi løst udfordringerne med ressourceknaphed i fremtidens byggeri? Det har FBSA's nye medlem et bud på. Vi byder velkommen til Frame, en online platform med fokus på ensartet implementering af bæredygtigt byggeri.

Frame skærm

Billede: Frame 

Vi bliver kun flere mennesker i verden, og der skal de næste 40 år bygges lige så meget som der hidtil er bygget i hele menneskehedens historie. Det skaber et enormt pres på klodens ressourcer, hvilket vil medføre en kæmpe efterspørgsel på bæredygtigt byggeri.

FBSA siger derfor velkommen til et nyt medlem, som koncentrerer sig om netop denne dagsorden, nemlig onlineplatformen Frame.

Det er Frames mission at accelerere den grønne omstilling af byggeriet ved at gøre bæredygtighed i byggebranchen forståeligt og tilgængeligt for enhver – digitalt og globalt:

Der er nu massive krav til bæredygtigt byggeri. Vi skal arbejde sammen på tværs af fagligheder og forretninger for at finde frem til de bedste løsninger,” påpeger Jesper Ring, CEO, Frame.

Helt konkret er Frame en digital platform hvor alle aktører på tværs af værdikæden får ét fælles sprog for bæredygtighed samt én metode, der ensarter processen gennem alle byggeriets faser.

Jesper Ring håber på, at FBSA kan skabe grundlaget for et bedre samarbejde på tværs.

Frame er verdens eneste digitale platform, som effektivt integrerer projektledelse og bygningsdesign med branchens beregningsværktøjer samt de standarder og certificeringer, som anvendes inden for bæredygtighed.

Vi glæder os til at lære mere om, hvordan platformen kan bruges til at skabe bæredygtighed i byggebranchen. Velkommen til.

Læs mere om Frame her