NYT MEDLEM – ERIK Arkitekter sætter viden fri


Evnen til at tænke på tværs, gribe digitaliseringens potentialer og dialog er afgørende i en ny virkelighed – FBSA byder velkommen til ERIK arkitekter.

ERIK TEAM mar 2020

Foto: Licitationen

Vi er stolte over at kunne byde endnu et medlem velkommen i foreningen, nemlig ERIK Arkitekter. ERIK udvikler, designer og projekterer opgaver i alle skala og kompleksiteter - fra bygherrerådgivning og brugerprocesser til byggeledelse og tilsyn. Virksomheden revitaliserer det eksisterende og gentænker det nye. Fælles for alle leverancer er faglig tyngde kombineret med en nysgerrighed på nye muligheder. Det betyder, at innovation er en integreret del af forretningsgangen. Og i innovation ligger et ønske om at omsætte viden til praksis og skabe konkret værdi for både det enkelte menneske og samfundet.

At være en del af en branche, som spiller en markant rolle i forhold til bæredygtighed, kræver netop et samfundsansvarligt mindset. Og bæredygtighed er et bredt begreb, som også handler om at understøtte nye generationer og gøre vigtig viden tilgængelig. Derfor arbejder ERIK med en open source strategi, som skal understøtte branchens talentmasse og vidensflow:

”Bæredygtighed er kompleks og kun få er skarpe på indtænke den. Andre har hverken ressourcer eller kunder, som er villige til at investere i bæredygtigt byggeri. Det vil vi gerne flytte på, så branchen når til et nyt niveau,” siger Morten Ørsager, Partner i ERIK Arkitekter.

Aktuelt er det særligt CO2-neutralt byggeri, udviklingsprojekter som WorldFLEXhomes skabt til at genanvendes i størst muligt omfang og bæredygtig adfærd i bevaring og indretning, der har fokus. Også diversitet i medarbejderstaben, så den rette dynamik og faglige udveksling kan opstå, er en vigtig drivkraft for ERIK. De mener nemlig, at erfaring og ung talentmasse er en god kombination.   

”Vi er en del af FBSA, fordi vi sammen kan mere - vi vil inspirere og inspireres,” lyder det afsluttende fra Morten Ørsager.

Velkommen til, vi glæder os til samarbejdet!