Kom til netværksmøde om verdensmålenes virkelighed i byggeriet


FBSA er medafsender på et nyt netværk med fokus på verdensmålenes funktion i byggeriets virkelighed. Første møde afholdes den 19. september. Hør inspirerende oplæg fra UNDP, Trafik- og Boligstyrelsen, og se KADK’s nye udstilling om klimaløsninger.

                         

 

Der skiltes med verdensmålene overalt i byggeriet. Men hvordan foregår det praktiske arbejde med målene, og hvilke initiativer tager konkret fat på at implementere dem i dagligdagen?

Netværksgruppen for FN’s Verdensmål i Byggeriet, hvor FBSA sidder med i styregruppen, afholder nu første netværksmøde. Her stilles skarpt på, hvordan verdensmålene fungerer som fundament for nye, innovative løsninger og samarbejder på tværs af værdikæden.

På mødet vil styregruppen bestående af Bygherreforeningen, Danske ARK, FRI, FBSA og AA, fortælle om, hvordan Verdensmålene omsættes til praktik i dagligdagen.

Derudover vil der være oplæg fra UNDP Nordic og Trafik- og Boligstyrelsen, samt et besøg på KADK’s nye udstilling KLIMA, som fokuserer på klimaløsninger på tværs af arkitektur og design.

I oplæggende vil der være fokus på konkrete eksempler på oversættelse af verdensmålene til virkeligheden samt den politiske dimension omkring hvordan verdensmålene kan relateres til byggelovgivningen – både nu og i fremtiden.

Første møde i netværket afholdes d. 19. september kl. 15-18 på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opg. A aud. 10.

Mødet er gratis og åbent for alle.

Tilmeld dig netværket her

Eller læs mere om netværket her