Få skræddersyet træning i FN's Verdensmål til din virksomhed


Klæd din organisation på til fremtiden gennem et forløb med træning i FN's Verdensmål skræddersyet til netop din virksomhed. Du bliver trænet af Vibeke Grupe Larsen, arkitekt MAA og specialist i implementeringen af verdensmål i byggeriet. 

Billede FN

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar lancerer nu kurset Træning i FN's Verdensmål med Vibeke Grupe Larsen i spidsen. Hun er arkitekt MAA, specialist i implementering af verdensmålene i byggeriet og har skrevet publikationen "De 17 Verdensmål - Sådan kommer I i gang" for Danske Arkitektvirksomheder. 

Med træning i verdensmålene bliver din virksomhed klædt på til at bruge målene aktivt i både vision, mission og strategisk, samt til at omsætte målene til konkrete aktiviteter og produkter. Det er nemlig vigtigt, at tænke de tre bundlinjer for social, økonomisk og grøn bæredygtighed ind i byggeriet, mener Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen:

"Det byggede miljø har afgørende indflydelse på alle menneskers hverdag. Det er derfor vigtigt, at vi tænker bæredygtigt i udviklingen og implementeringen af projekter. Med FBSA's træning i FN's 17 verdensmål sættes rammerne for at skabe en grønnere og mere ansvarlig fremtid. For brugere, udviklere og investorer," siger han. 

På kurserne skabes et fælles sprog for arbejdet med verdensmålene, så I som organisation sætter de bedst mulige rammer for udviklingen af bæredygtighed i branchen. I får bl. a. hjælp til sammen at identificere, hvor jeres muligheder for positiv/negativ indflydelse ligger i forhold til de forskellige verdensmål samt hvordan I sætter konkrete mål for jeres virksomhed i arbejdet med verdensmålene. 

Vi tilbyder tre niveauer af verdensmålstræning med to forskellige varigheder: Basis, øvet og avanceret, med en varighed på enten tre eller seks timer. Basisniveauet er for dig, der har brug for en grundlæggende introduktion til verdensmålene og hvordan du kan bruge dem til at definere og prioritere dit samfundsansvar. Det øvede niveau er for dig, der allerede har tjek på, hvad din virksomheds samfundsansvar er, og nu har brug for træning i at sætte mål og kommunikere om dem i forhold til tilbud og løsninger. Til sidst er det avancerede niveau for dig, der har styr på din virksomheds mål i forhold til samfundsansvar, og hvordan du kommunikerer det, men nu har brug for nye inputs at videreudvikle din virksomheds vision, mission og forretning.

Priser

Kurset udbydes primært til medlemmer af FBSA. Ikke-medlemmer betaler medlemspris + 10 procent.

Medlemspris for standardkursus, som afholdes hos virksomheden, der selv står for lokale og forplejning:

Á 3 timer 15.000 kr. 

À 6 timer 25.000 kr.

Hvis virksomheden ligger på Fyn/Jylland tillægges transport, som aftales med virksomheden.

Kontakt os på info@fbsa.dk med jeres detaljer hvis du vil høre mere eller ønsker et konkret tilbud. 

Download folderen til kurset her