Dato for generalforsamling og årsmøde rykket grundet corona


Grundet den aktuelle situation med risiko fors smittespreding af COVID-19 ved arrangementer, har vi valgt at udskyde foreningens generalforsamling og årsmøde, som oprindeligt skulle afholdes d. 29. april i Bygningskulturens Hus. Det gør vi først og fremmest fordi vi mener, at det er vigtigt at tage krisen seriøst, men også for at vores medlemmer kan være til stede fysisk ved generalforsamlingen for at skabe et samlet beslutningsmandat på baggrund af mulighed for diskussion og interaktion på dagen.

Desuden er vores program til årsmødet designet til et fysisk format, hvorfor flere af de planlagte oplæg ville være svære at gennemføre online. 


Den nye dato for generalforsamlingen og årsmødet er d. 2. september 2020 kl. 12.30-17.00 i BLOX.

Tilmeld dig her

I forbindelse med flytningen vil vi også benytte lejligheden til at byde jer velkommen i foreningens nye hjem, nemlig BLOX i Indre København. Vi er meget spændte på de mange muligheder, stedet tilbyder. 

Vi håber på forståelse for beslutningen og glæder os til at se jer ude i virkeligheden til en spændende dag.


Husk at foreningen ikke ligger stille, selvom kontorerne er lukkede grundet corona. Vi arbejder på højtryk hjemmefra for at udarbejde en række webinarer med fokus på bl. a. arbejdsmiljø, diversitet og klausuler. Kontakt os gerne, hvis I har idéer og ønsker til webinarer eller kan byde ind med noget på de ovenstående temaer.