Webinar: Sådan skabes god dialog på byggeprojekter trods coronakrisen


Bygge- og anlægsbranchen er en af de brancher, som forsøger at holde samfundsøkonomien i gang trods coronakrisen. Men selv om vi skal stå sammen - hver for sig - så skaber risikoen for smittespredning også en masse bekymring på landets byggearbejdspladser, som kræver en god dialog. 

Hver dag samles flere hundrede håndværkere dagligt og benytter fælles faciliteter, mens resten af samfundet mere eller mindre er lukket ned. Omstændighederne skaber forvirring og usikkerhed og kan give anledning til en masse gnidninger i selv de mest velfungerende byggeprojekter.

I dette webinar sætter vi fokus på, hvordan man undgår konflikter på projekter med mange forskellige aktører, samt hvordan man håndterer mange forskellige bekymringer og risici i en tid præget af usikkerhed? Vi ser nærmere på, hvordan man kan sikre en god kommunikation med både medarbejdere og leverandører, som danner grundlaget for et godt og smidigt samarbejde i en situation, hvor der behov for hurtigt at ændre planer og omprioritere ressourcer og opgaver.

Log på og bliv klogere når vi sætter fokus på tværfaglig krisekommunikation og -håndtering, og deler erfaringer fra en kommunikationsekspert og bygherre.

Program

13:00-13:05 Velkomst og introduktion til Microsoft Teams som møderedskab
V. Christina Schultz, sekretariatsleder for Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar

13:05-13:25. Sådan skaber du konstruktiv dialog på byggepladsen
V. Pelle Nilsson, direktør og partner i Resonans Kommunikation.

Pelle Nilson, kommunikationsrådgiver og ekspert i ledelseskommunikation. Han vil give sine tre bedste råd til, hvordan man sikrer, at arbejdet på byggeprojekterne kan fortsætte så effektivt som muligt i en situation, hvor intet er, som det plejer. Hvad gør man for at bevare fokus og sikre samarbejdet og den gode tone trods usikkerhed og daglige benspænd. Pelle er direktør i Resonans Kommunikation og har rådgivet mange igennem krisetider og problemfyldte sager. Herunder bl.a. politikere, store finansielle virksomheder og i sikkerhedsbranchen.  

13:25-13:45. Sådan skabes hurtigt ny retning – i bygherrens organisation og i byggeprojekter
V. Palle Adamsen, Adm. direktør, Lejerbo og formand for FBSA

Palle Adamsen og Lejerbo valgte at hjemsende en stor del af personalet, beskæftiget både i administration og i drift, da Danmark blev lukket ned som følge af Coronavirus. Fokus blev rettet mod kritiske og helt nødvendige opgaver. Bl.a skal byggeprojekterne fortsætte - i samarbejdet mellem bygherre, rådgivere, entreprenører og håndværkerne – men også her rammer Corona og stiller krav til nye løsninger på de dilemmaer og helt uforudsete hændelser projekterne møder. Hør Palle fortælle om både store og små begivenheder, som vender op og ned på hverdagen, og sætter kommunikation, ledelse og beslutninger i nyt perspektiv.

13:45-14:00 Spørgsmål fra mødedeltagere
Faciliteret af Christina Schultz, sekretariatsleder, FBSA

Du tilmelder dig i boksen til højre på denne side, og derefter vil du modtage en invitationsmail fra os med link til webinaret.

Oplysninger


Tid 02. April 2020, kl.13:00-14:00 Sted Online
Teams
Tilmeldingsfrist 02. April 2020 Tilmeldingsfristen er overskredet