Siger du ja til gaver, rejser og sjove arrangementer?


Den 6. april kl. 14.00 – 17.00 inviterer Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar til debat, hvor grænserne for at give og modtage gaver og oplevelser diskuteres.

Er en middag på en Michelin-restaurant ok? Er en rejse? Hvad siger loven? Og hvorfor er det vigtigt at signalere, at man som virksomhed ikke er i lommen på nogen? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare.

Arrangementet vil byde på oplæg og mulighed for i mindre grupper at diskutere, hvor grænserne går, og hvilke dilemmaer som de indebærer.

Som oplægsholdere har vi inviteret:

  • Group Corporate Responsibility Manager Stine Jeppesen, Rambøll, der er i gang med en større opjustering af Rambølls anti-korruptionsstrategi.
  • Enhedschef i HR Susanne Nielsen, Bygningsstyrelsen, der gennem længere tid har haft helt faste regler for, hvad styrelsens medarbejdere må modtage, give og deltage i.
  • Partner Line Markert, Horten Advokater, der gennemgår, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er – hvad gælder for offentligt ejede byggevirksomheder, og hvad gælder for de private.
  • Partner Mikael Baden, kommunikationsbureauet Friday & Partners beskriver, hvad man skal være opmærksom på, hvis man ikke vil i journalisternes søgelys, og hvad der er vigtigt, hvis man alligevel skulle kommer det.

Kom og deltag!

Arrangementer afholdes hos Rambøll, Hannemanns Alle 53, Ørestad, København.

Hent invitation

Oplysninger


Tid 06. April 2016, kl.14:00-17:00 Sted Rambøll
Hannemanns Allé 53
2300 København S
Tilmeldingsfrist 01. April 2016 Tilmeldingsfristen er overskredet