Morgenmøde: Bliv aktiv i FBSA’s arbejdsgrupper for bæredygtighed i byggeriet


Vil du være med, når vi sammen med stærke repræsentanter på tværs af byggeriet hæver barren for bæredygtighed i branchen? Har du brug for viden omkring bæredygtig udvikling inden for byggeri? Eller ligger du inde med et stærkt fundament, men mangler netværket på tværs af branchen?

arbgrupper

Billede: Rasmus Krejlund

Nu kan du som medlem af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar være med, når vi i foreningens arbejdsgrupper samler forskellige fagligheder om et fælles mål – nemlig at gøre den danske bygge- og anlægsbranche mere bæredygtig.

I anledning af, at vi har fået midler til at videreføre vores Roadmap for verdensmål mangler vi nye kræfter i Arbejdsgruppe for verdensmål og Arbejdsgruppen for social bæredygtighed (tidligere arbejdsgruppen for kontrakter og kontrol), til at understøtte gruppernes høje faglighed.

Begge grupper er nemlig tænkt ind i projektet og skal bidrage med sparring inden for de tre bundlinjer med afsæt i verdensmål 5, 8, 12 og 17, som er en del af pilotprojektet Roadmap for verdensmål, der blev udgivet i 2020.

Log på til dette morgenmøde for at høre mere om dine muligheder for at deltage i en af arbejdsgrupperne, samt hvad du som virksomhed og medarbejder vil få ud af at være med.

OBS: Deltagelse i arbejdsgrupperne er forbeholdt medlemmer af FBSA. Du kan også indgå som gratis prøvemedlem de næste tre måneder – du skal bare kontakte os på info@fbsa.dk.  

Program

10.00 Velkomst og introduktion

v. Christina Schultz, sekretariatschef, FBSA

10.05 Hør om FBSA’s arbejdsgrupper

  • Arbejdsgruppen for verdensmål
  • Arbejdsgruppen for social bæredygtighed
  • Unge Advisory Board

10.30 Introduktion til Roadmap for verdensmål som fælles omdrejningspunkt for arbejdsgrupperne

10.50 Spørgsmål

11.00 Tak for i dag

Oplysninger


Tid 21. June 2022, kl.10:00-11:00 Sted Online
Teams
Tilmeldingsfrist 21. June 2022 Tilmeldingsfristen er overskredet