FBSA på Building Green: Den tredje bundlinje i FNs Verdensmål er den sociale!


Kom med Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar på Building Green. Vi er nemlig gået sammen med Helles & Docherty om et event, der skal sætte spot på den sociale side af miljømæssig bæredygtighed. Vi glæder os til at se jer! Du kan læse meget mere om eventet herunder:

Byggeriets vej til bæredygtighed i både bygge- og driftsfase kræver en integration af den menneskelige bundlinje i projektets DNA fra start. Men meget ofte går bruger-/borgerperspektivet tabt, når projektet kører og budgetter og tidsplaner skal overholdes. Det fører ofte til forsinkende og fordyrende konflikter samt et resultat, som ikke understøtter brugernes trivsel og langsigtet bæredygtige adfærd. Hvis vi vil sikre byggeriets vej til økonomisk og grøn bæredygtighed i både bygge- og driftsfasen, kræver det, at vi inviterer brugere, borgere og andre interessenter med fra start, og tager deres input alvorligt. Denne erkendelse er langsomt ved at brede sig hos byggeriets parter.
Vi har inviteret 4 centrale spillere i dansk byggeri til en snak om, hvordan vi styrker den sociale bundlinje – og hvad vi vinder ved at gøre det.

Deltagere i paneldebatten: 

Peder Johansen, direktør kunder, marked og forretningsudvikling, Enemærke og Petersen
Jens Kramer Mikkelsen, 
Director of Urban Development, NREP
Christine Brochdorff, kommunaldirektør, Egedal Kommune

Palle Adamsen, administrerende direktør, Lejerbo

Oplysninger


Tid 28. October 2020, kl.11:00-12:30 Sted Ukendt