Arrangementer


28. September 2021

Online morgenmøde: Introduktion til Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar

Er du nyt medlem i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, overvejer du at melde dig ind, men mangler et overblik over, hvad vi kan tilbyde, eller er du allerede medlem og ønsker at byde ind til foreningens udvikling? Kom til morgenmøde, hvor du bl. a. kan få en introduktion til foreningens arbejdsgrupper, projekter og tilgængelige værktøjer og samtidigt få en stemme i foreningens fremtidige retning. Mødet skræddersys til deltagernes ønsker, og bruges både som introduktion til nye medlemmer, samt til at styrke medlemmernes engagement i foreningen.


12. October 2021

Find vej til dokumenteret bæredygtighed

Det kan være svært at overskue, hvad værdien af at bygge bæredygtigt egentlig er. På dette seminar bliver du introduceret til forskellige bæredygtighedsklasser, -mærkninger og -certificeringer, som fx DGNB, Svanemærket, Cradle-2-Cradle og den frivillige bæredygtighedsklasse. Du bliver dermed klædt på til at arbejde kvalificeret med forskellige former for bæredygtighed, som passer til netop dit projekt og dine bæredygtighedsambitioner.


02. September 2021

Afholdt: Årsmøde og generalforsamling 2021: Nyt Charter for samfundsansvar

På årets generalforsamling og årsmøde tager vi skridtet videre som forening i forhold til at sikre høje standarder for samfundsansvar og bæredygtighed i den danske ejendoms-, bygge- og anlægsbranche. Vær med, når vi dykker ned i vores nye Charter for Samfundsansvar version 2021 og drøfter, hvordan vi omsætter Charteres intentioner til handling.