Arrangementer


18. May 2022

FBSA Generalforsamling og Årsmøde 2022

På årets generalforsmaling og årsmøde sætter vi spot på branchens ønsker for den fremtidige bæredygtige udvikling i byggeriet, samt mulighederne og barrierer for at bruge bæredygtige byggematerialer på projekter. 


01. June 2022

Workshop: Styrk din forretning og dit arbejdsmiljø med en fokuseret diversitetsindsats

Al forskning peger på, at en større kønsdiversitet i teams kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje, og at en mere lige fordeling af mænd og kvinder fremmer innovation, trivsel og fastholdelse af medarbejdere. Men i byggeriet er kvinder stadig en minoritet og flere oplever udfordringer med sexisme og krænkelser. I slutningen af marts 2022, er det netop blevet et lovkrav for virksomheder at arbejde aktivt for at modvirke sexisme og krænkende adfærd i henhold til I ...


07. September 2022

Bygherrens rolle for diversitet i byggebranchen

 

 


14. September 2022

Ny lovgivning på vej: hvordan sikres nødvendig omhu for menneskerettigheder i byggeriet?

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar giver nu en indflyvning på den gældende (og kommende) lovgivning, barrierer for at arbejde med nødvendig omhu for menneskerettighederne i byggeriet, samt konkrete eksempler på hvordan vi som danske indkøbere kan gøre en forskel i en virkelighed præget af stramme budgetter.


04. October 2022

Bæredygtige Udbud


13. October 2022

Find vej til dokumenteret bæredygtighed


25. October 2022

EU’s taksonomi


01. December 2022

CO2-Regnskab


06. December 2022

Bæredygtige byggematerialer